Bodø/Glimt mot til

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport

Søndagen poengdeling betyr at.

. Billetter Rana - Glimt. Lagene møttes ikke. BodøGlimt til cupfinalen etter 2-1-seier mot Viking.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. 21 hours agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid. Det samme gjentok seg året etter da Tromsø vant 4-1 både hjemme og borte.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Hugo Vetlesen ble spilt fri av Pellegrino mot slutten av treningskampen og chippet elegant inn 1-0 via tverrliggeren. Etter kampen mellom Viking og BodøGlimt endte stillingen 2-0 til Viking. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109.

Viking fikk sin revansj mot Glimt etter de tapte 2-1 og får dermed ikke. 160522 1701 160522 1701. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

- Kom nord - kom til Bodø oppfordrer Ellisiv Løvold små og store leverandører av varer og tjenester til havbruk. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Mai-festen mot Tromsø nå. I 2020 ble BodøGlimt det første nordnorske laget til å ta gull i norsk toppdivisjon. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Det ble nok en tøff dag på jobben for Kjetil Knutsen og BodøGlimt da de gikk på et surt poengtap mot Lillestrøm og spilte til slutt 1-1. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant. Hun ønsker velkommen til Løvold Havpark et unikt og innovativt kompetansesenter der morgendagens løsninger skal skapes - med hjerte for havet.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Mats Torbergsen NTB. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

Se mot havet - se mot nord. BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Først ble Vålerenga slått hele 6-0 i Bodø og nå sto.

Kampen var på to ganger 18 minutter på Aspmyra. Ingen av lagene kom til nevneverdige målsjanser. Mats Torbergsen NTB.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. 2022 2209 Oppdatert 21. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. 2-1 mot nettopp BodøGlimt og klarte dermed å gjengjelde Glimts trippelseier fra 1975. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Billetter Rana - Glimt.

BodøGlimt på TV og Live Stream. 75 54 55 00. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Et skadeskutt Glimt-lag møtte IK Junkeren klokken 1700 fredag. Kampen bar preg av å være en treningskamp.

Sikre deg plass på 16. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant. I 1999 vant Tromsø begge seriekampene 5-1 hjemme og 3-1 borte.

16052022 2014 Sist oppdatert. Krevende uke for Glimt. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1.


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel